Handgemaakt voor jou. Een ode aan moeder natuur.

Verzend- en retourbeleid

Levertijd

Bestellingen worden binnen 1 – 3 werkdagen verstuurd. Levering verloopt via PostNL. Momenteel lever ik alleen in Nederland.

Verzendkosten

De prijzen van de producten op de website worden vermeld zonder verzendkosten. De verzendkosten worden berekend in het winkelmandje. De meeste items worden verstuurd in een brievenbuspakket.

Brievenbuspakket: €3,95 incl. btw
Pakket: €7,95 incl. btw

Retourneren

Is het product niet naar wens? Geen probleem. Het is mogelijk om de artikelen 14 dagen na aankoop op eigen kosten te retourneren.

  • Retourneren kan binnen de retourtermijn van 14 dagen
  • Vermeld altijd jouw naam + het factuurnummer bij een retourzending
  • Kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening
  • Pak de producten goed in, bij voorkeur in de originele verpakking. Zorg dat de glazen lijsten goed ingepakt zijn met bijvoorbeeld bubbeltjesplastic. Het risico van verzenden is voor eigen rekening.
  • Bij ontvangst van een retour krijg je het aankoopbedrag teruggestort inclusief de verzendkosten. (Verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening). Heb je meerdere artikelen gekocht en stuur je een gedeelte retour, dan krijg je alleen het aankoopbedrag terug van het geretourneerde artikel.

Artikelen die niet te retourneren zijn

Producten die op maat zijn gemaakt kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Beschadigd artikel ontvangen

De producten worden met de hand gemaakt en ik doe er alles aan om de producten zo stevig mogelijk te verpakken. Heb je toch een beschadigd artikel ontvangen? Neem dan contact op via info@anneadriana.com.