Handgemaakt voor jou. Een ode aan moeder natuur.

Over Anne Adriana

Anne Adriana is een bloemenatelier waar de mooiste bloemen worden geperst om vervolgens te verwerken in handgemaakte producten. Anne Adriana is geboren uit de liefde voor bloemen en de natuur en de behoefte om de schoonheid ervan vast te leggen. Door verse bloemen te drogen in een bloemenpers kunnen de bloemen voor een hele lange tijd bewaard worden. Op deze manier kan je blijven genieten van de schoonheid van de natuur of een waardevolle of persoonlijke herinnering koesteren

Handgemaakt

Alle producten worden met de hand gemaakt. Van het begin tot het eind. Bloemen drogen, ontwerpen, hangers maken, glas snijden en solderen, alles is handwerk. Er wordt veel liefde en tijd in iedere stap van het proces gestopt zodat elk product een uniek kunstwerk wordt. In elk stuk is de hand van de maker duidelijk aanwezig. Hierdoor krijgt ieder item een eigen authentiek karakter.

Bloemen uit eigen tuin

De meeste bloemen komen uit eigen tuin. In de tuin wordt ieder jaar een kleine pluktuin gezaaid met bloemen die geschikt zijn om te persen. Denk hierbij aan o.a. margrieten, klaprozen, korenbloemen en boterbloemen. De bloemen worden met zorg geplukt geperst, gedroogd en later bewaard in resin of tweedehands glas.

De maker

De ontwerper achter Anne Adriana, ben ik, Anne :). Ik ben een creatieveling uit Biezenmortel (Noord-Brabant). Ik hou van mijn gezin, de natuur, goede kringloopvondsten, moestuinieren en taart. De naam Anne Adriana bestaat uit mijn roepnaam (Anne) en doopnaam (Adriana). Ik ben vernoemd naar mijn oma (Adriana) die in het verleden samen met mijn opa een bloemenwinkeltje heeft gerund. Het was voor mij een no brainer om deze naam in mijn bedrijfsnaam te gebruiken. Ik hoop dat mijn producten liefde voor natuur uitstralen en jouw wereld een stukje mooier maken.

Anne