Handgemaakt voor jou. Een ode aan moeder natuur.

Op maat mogelijkheden

Heb je in de webshop niks kunnen vinden? Wil je bloemen van een speciale gelegenheid laten vereeuwigen? Geen probleem! Ik maak ook producten op maat. Ik hoor graag wat jouw ideeën zijn en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. Ik heb maar een paar plekken per maand beschikbaar voor op maat werk, hou hier a.u.b. rekening mee. Hieronder vind je meer info over verschillende mogelijkheden. Heb je andere ideeën of wil je op een andere manier samenwerken? Dat kan natuurlijk ook, stuur een mail naar info@anneadriana.com met jouw ideeën.

T/m 31 mei 2021 heb ik helaas geen ruimte meer voor op maat aanvragen zoals de bloemenletters.

Bloemen letters

Leuk om te geven als kraamcadeau of gewoon om zelf op te hangen in huis. Deze kleurrijke letterhangers. Deze lijstjes maak ik op aanvraag. Je hebt de keuze uit verschillende maten, kleur van de lijst en hoofdkleur van de bloemen. Ik heb maar een paar plekken beschikbaar per maand dus wacht niet te lang met aanvragen.

  • Maat S (⌀10 cm): €24,95
  • Maat M (⌀ 14 cm): €34,95

Lijst op maat

Heb je in de webshop niks kunnen vinden, heb je bloemen van een belangrijke gelegenheid of heb je speciale wensen? Geen probleem ik kan ook lijsten op maat maken. Je kunt zelf bloemen opsturen of ik kan bloemen uit mijn eigen voorraad gebruiken. Stuur me een mail met jouw ideeën en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Ketting op maat

Net als de lijsten kan ik ook kettingen op maat maken. Stuur me een mail met jouw ideeën en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.