Handgemaakt voor jou. Een ode aan moeder natuur.

Op maat aanvraag

Op maat aanvraag

Heb je in de webshop niks kunnen vinden? Wil je bloemen van een speciale gelegenheid laten vereeuwigen? Geen probleem! Ik maak ook producten op maat. Dit kan bijvoorbeeld gaan om één lijstje met je favoriete bloemen, een bruidsboeket laten verwerken in lijstjes en een ketting, bloemen van een rouwstuk inlijsten. Er is heel veel mogelijk. Ik hoor graag wat jouw ideeën zijn en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Ik heb maar een paar plekken beschikbaar per maand dus wacht niet te lang met aanvragen als het werk voor een bepaalde datum af moet zijn.

Interesse in op maat werk? Wat leuk! Vul het formulier op deze pagina in en ik laat je z.s.m. meer weten over de mogelijkheden en kosten.

T/m 31 mei 2021 heb ik helaas geen ruimte meer voor op maat aanvragen.

Aanvraagformulier

Ivm een verjaardag, speciale gelegenheid etc.